Заплащане и доставка


Доставка

Доставката се осъществява на територията на Република България. Посочените цени на продуктите не включват доставка. Всички цени на уебсайта са крайни.

Доставката се извършва до посочен от вас адрес от куриер. Цената на доставката е само 3.90 лв, независимо от броя на продуктите, които сте поръчали.

При поръчка над 60.00 лева, доставката е безплатна на територията на Република България. Заплащането се извършва в Български левa.

Поръчката се доставя от куриер до 2 работни дни след приемането й, освен за населени места, които се обслужват по график от куриерската компания.

Поръчки направени до 15 часа се обработват на същия ден. Тези, които са направени след 15 часа, се обработват на следващия работен ден. Поръчките се обработват в работни дни.

Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Доставката се извършва от куриерска фирма.

Гаранция за връщане на парите - Ако по някаква причина не сте удовлетворен от продукта, който сте закупили, може да го върнете в 14 дневен срок, съобразно условията за връщане (моля прочетете ги внимателно). Ние ще ви върнем парите, които сте заплатили за съответния продукт, без значение каква е причината.

Начини на плащане

- плащане при доставка (наложен платеж)  - дължимата сума, който ще видите във вашата поръчка (сумата от избраните продукти + сумата за доставка) се заплаща на куриера при получаване на стоката.  TELEMOBIKA.COM поема разходите по инкасо.

- плащане по банков път - извършва се по следната сметка:

IBAN: BG40PRCB92301033445919

BIC: PRCBBGSF

ПроКредит Банк (България) АД

ЗИМЕДИА ООД

Заплаща се дължимата сума, който ще видите във вашата поръчка (сумата от избраните продукти + сумата за доставка).

- Заплатете своята поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване на стоката с най-новата ни услуга ‘Плати После’

Искате да пазарувате, но нямате пари?

Можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата ни услуга ‘Плати После’ – правите поръчка и се възползвате от 15 дневен гратисен период, който започва да тече от датата на доставка. Услугата е иновативна и без аналог в България, а ние сме сред първите магазини, които вече я предлагат.

’Плати После’ е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако Вие сте над 21 години, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с ‚Плати после‘ е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.

Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?

  1. Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.
  2. От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона "Поръчай".
  3. Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.
  4. До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.

*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.

Купете сега с ’Плати После’!

Повече информация за услугата и често задавани въпроси може да прочете тук: https://platiposle.bg/faq