Условия за връщане


TELEMOBIKA спазва българското законодателство и съгласно Закона за защита на потребителя (ЗЗП) ви дава възможност да върнете закупения от вас продукт в 14 дневен срок от получаването му и да получите обратно парите, които сте заплатили за него, при следните условия:

(Моля прочетете ги внимателно)

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от продукта, поръчан от онлайн магазина TELEMOBIKA.COM в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката от купувача. Всички възникнали разходи по доставката на стоките са за сметка на купувача. Стоката трябва да бъде неразпечатана, в оригинална опаковка и във вида, в който е получена (с всички аксесоари и документи, които я придружават).

Моля Обърнете внимание на следното:

Продуктът трябва да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, с всички аксесоари и документи, които го придружават. Продуктът не трябва да е приминавал никава обработка – пране, гладене, рязане и други действия, нарушаващи целостта.

При връщане на продукта, към него  трябва да са приложени оригиналните документи, които са пристигнали с пратката.

Моля обърнете внимание, че куриерските разходи за връщането на продуктите са за ваша сметка. Изпратете пратката на адреса на TELEMOBIKA с куриерска фирма по ваш избор.

Ако състоянието, в което ни връщате продукта не отговаря на посочените условия, TELEMOBIKA си запазва правото да ви го върне обратно , като разходите ще са за ваша сметка, а сумата, с която сте го закупили, става невъзвращаема

Възстановяване на сумата за закупен продукт става на посочена от вас банкова сметка, след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост. Стойността на върнатите продукти ще ви бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни

Не приемаме обратно пратки с наложен платеж!

Ако решите да върнете даден продукт, моля първо да ни уведомите, като ни изпратите съобщение на telemobika@telemobika.com с номера на вашата поръчка и причината за връщане. Съгласно ЗЗП, трябва да попълните "Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора":


Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора

(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

До: "ЗИМЕДИА" ООД, гр. Варна, ул. К.Доганов 9, ЕИК 201126071, електронна поща: telemobika@telemobika.com

С настоящото уведомявам, че се отказвам от сключения от мен договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*: ……………………………………..

Поръчано на*/получено на*: …………………………

Име на потребителя: …………………………

Адрес на потребителя: ……………………….

Подпис на потребителя (само в случай че настоящият формуляр е на хартия): ……………….

Дата: ……………….


Забележка: * - ненужното се зачертава.